Strategiche domeinen

Menarini Benelux N.V./S.A. dankt zijn dynamische groei ook aan de kwaliteit van de geneesmiddelen, die gericht zijn op verschillende strategische domeinen  : 

 • Cardiologie: Op het gebied van de cardiologie bieden onze geneesmiddelen de mogelijkheid om patiënten met een hoge bloeddruk of hartinsufficiëntie te behandelen. Ze beschikken over een vernieuwend werkingsmechanisme en worden ook vandaag nog bestudeerd aan de meest gerenommeerde universiteiten. Door de gecombineerde formule met een diureticum kunnen ze de meest acute noden verlichten.
 • Diabetologie: In het domein van de diabetologie, hebben wij twee geneesmidddelen om patiënten te behandelen die aan type II diabetes lijden. Daarnaast stelt Menarini via haar afdeling Menarini Diagnostics ziekenhuizen, artsen en patiënten ook apparatuur ter beschikking om de glucosewaarden te meten en zelf te controleren. 
 • Allergologie: we beschikken over een niet-sederende, langwerkende histamine-antagonist geïndiceerd voor de symptomatische behandeling van allergische rhinoconjunctivitis (seizoensgebonden en niet-seizoensgebonden) en urticaria, die dagelijks de klachten van patiënten verlicht en de kwaliteit van leven van de patiënten verbetert. 
 • Gastro-enterologie: het is noodzakelijk om zowel acute als terugkerende ongemakken te behandelen. Eén van onze geneesmiddelen laat zich opmerken in de internationale meta-analyses en wordt gebruikt voor het behandelen van IBS (Irritable Bowel Syndrome), een pathologie waar 1 op de 5 Belgen aan lijdt. 
 • Traumatologie / reumatologie:
  - Daar helpt een gerenommeerd lokaal ontstekingsremmend product, dat zich eveneens in de meta-analyses laat opmerken, patiënten die met kleinere en grotere problemen aan het bewegingsapparaat worden geconfronteerd.
  - Er wordt ook gedacht aan patiënten met jicht, want Menarini heeft in 2012 een innovatieve behandeling op de markt gebracht, voor volwassenen, die lijden aan chronische hyperurikemie bij aandoeningen waarbij uraatafzetting al is opgetreden (inclusief een ziektegeschiedenis met of aanwezigheid van jichtknobbels en/of jicht. Er is geen nieuwe molecule ter beschikking gesteld sinds 1975. 
 • Pediatrie: We bieden artsen en ouders ook een volledig gamma van zuigelingvoeding die beantwooden aan de nutritionele beroepen van zuigelingen en kinderen van jonge leeftijd.) De samenstelling hiervan is afgestemd op de behoeften van het kind. Er zijn veel verschillende soorten flesvoeding; naast zuigelingenvoeding, aangepast voor verschillende leeftijden, zijn er ook therapeutische formules die een oplossing bieden in moeilijke situaties. 
 • Urologie: we stellen twee geneesmiddelen ter beschikking, een voor de behandeling van erectiestoornissen en een tweede is het enige goedgekeurde geneesmiddel om patiënten met vroegtijdige zaadlozing te helpen.

  Houd er rekening mee dat de bovenstaande links u naar een website leiden waarvan de inhoud ontworpen is aan de land specifieke wet- en regelgeving te beantwoorden

ONZE WAARDEN

10 kernwaarden die het succes van onze groep hebben veroorzaakt. LEES VERDER »

Afdeling Diagnostics

Geavanceerde technologie. LEES VERDER »

Kwaliteit op de eerste plaats

Kwaliteit: uitgangs- en eindpuntcriteria voor onze geneesmiddelen. LEES VERDER »

MENARINI IN DE WERELD

De Menarini Group heeft bedrijven die bijna overal ter wereld gevestigd zijn. LEES VERDER »